maxart_webshop_oldalso
Művészellátó, ecset, festék, festővászon, festőállvány, rajzeszköz, papír, airbrush, dekorációs kellékek, pirogáf, hobbyművész

Akvarell Papír Tömb Fabriano Pittura 400g. 25×35 cm 10 lap

4.290 Ft 3.860 Ft

Minőségi Akvarell Papír Tömb.

Akvarell Papír Tömb Fabriano Pittura 400g. 25×35 cm 10 lap

Az akvarell papír tömb 400 gramm vastag Fabriano Savmentes, magas minőségű cellulózból készült, garantáltan nagyon hosszú élettartamú akvarell papír vagy más néven festőkarton, mind a négy oldalán ragasztott, így nagyon gazdaságos és jó minőségű akvarell papír kiszerelés. Természetesen ez a akvarell papír Ideális az akriltechnikához, de ajánlható tempera– és olajfestéshez egyaránt. Minden fejezetben megpróbálunk egy egy jó ötletet adni az akvarell papír használata vagy az akvarell papír tömb minél szélleseb felhasználási útmutatókat ajánlani. Az akvarell papír ár mindig a kiszerelás és a mennyigég függvénye. Minden művészellátó, Művész bolt, hobbi, vagy kreatív hobby művész kedvenc kelléke, minőségi művészkellék.Papír akrilfestéshez, akril festéshez papír.

De nagyon Ideális Akriltechnikához, Tempera és Olajfestéshez is.

Minőségi Akvarell Papír Tömb.

Hobbi, Művészet, alkotás és kreativitás a legjobb anyagokkal. Minden művészellátó. Művész bolt, hobbi, vagy kreatív hobbyművész kedvenc kelléke, kreatív művészkellék. De folyamatban van hogy elérhető legyen nagyobb választékban minden típusban a Debreceni Művészellátó, Nagyvárad Művészellátó vagy a Budapesti Művészellátóban.

Hasznos videó: Akvarell papír használata videó.

Vélemények


Még nincsenek értékelések.

Be the first to review “Akvarell Papír Tömb Fabriano Pittura 400g. 25×35 cm 10 lap”

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.