maxart_webshop_oldalso
Művészellátó, ecset, festék, festővászon, festőállvány, rajzeszköz, papír, airbrush, dekorációs kellékek, pirogáf, hobbyművész

Bélyegző 4912HF

6.745 Ft 6.145 Ft

Hófehér Bélyegző Ház 5 soros 47×18 mm nyomattal, Trodat Printy 4.0  4912

Válasz kedved szerint bármilyen típusú hagyományos vagy egyedi készítésű, speciális felhasználású bélyegzők. Automata sorszámozók, gyurmanyomó, viasznyomó, billog, fém keletbélyegző, hús és tojás bélyegző, plombanyomó, speciális, fém szerkezetű és nyomófelületű bélyegzők különösen nagy igénybevételre. Ha most megrendeled, nagyon nagy része, másnapra átvehető, vagy kipostázzuk.

Válasz kedved szerint bélyegzőházat, méret, típus, szín vagy kedvenc nyomat mintát bármilyen lehetetlen felületre, fém, fa üveg, műanyag, bőr, papír, textília, pamut, gyapjú, selyem, műselyem, tojás, cd-re, hajócsavarra, vagy akár lufira, kérd a kedvenc színedet és bélyegez kedved szerint bármire.

Bélyegzők minden mennyiségben, kiváló minőségű, strapabíró, elnyűhetetlen több méretű és színű bélyegző készítés.

Bármilyen típusú hagyományos vagy egyedi készítésű, speciális felhasználású bélyegzők. Automata sorszámozók, gyurmanyomó, viasznyomó, billog, fém keletbélyegző, hús és tojás bélyegző, plombanyomó, speciális, fém szerkezetű és nyomófelületű bélyegzők különösen nagy igénybevételre a németországi gyártótól, küldje el a kívánt szöveget vagy emblémáját és ha kell akár az ország egész területén másnapra átveheti.Klisé, nyomat, egyedi szín, céges lenyomattal, több soros és ha kell egyedi logóval vagy gyári több színű emblémával is elkészítjük bélyegzőjét .

Printy 4.0 bélyegző: igazi úttörő tevékenység a környezetbarát viselkedésben Az eredeti Printy 4.0 a világ első klíma semleges bélyegzője. Sok időt és pénzt takarít meg a bélyegzőkészítőknek a könnyen levehető indexablaknak és az egyszerű szöveglemez felhelyezésnek köszönhetően. A környezettudatos felhasználók pedig el lesznek ragadtatva az akár 49%*-os CO2 megtakarítástól, hogy milyen kicsi és könnyű, és attól, hogy akár 65%*-ban újrahasznosított műanyagból készül. Tökéletes végeredmény!

100%-ig tiszta párnacsere
Hihetetlenül kicsi és könnyű
Tökéletes lenyomat pozicionálás
A lehető legkönnyebb szöveglemez felhelyezés
Könnyedén eltávolítható indexablak
Könnyű megszemélyesíthetőség
A világ első klíma semleges bélyegzője
Hihetetlen színválaszték és megoldások szinte bármire különleges bélyegzők.

 

Márkája

Trodat

Bélyegző Ház Színe

Fehér, Zöld, Piros, Szürke, Rózsaszín, Kék, Fekete, Hófehér

Nyomat Színe

Lila, Kék, Piros, Fekete, Zöld

Vélemények


Még nincsenek értékelések.

Be the first to review “Bélyegző 4912HF”

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Fekete|Fehér|Piros|Zöld|Sárga|Szürke|Rózsaszín|Kék|