maxart_webshop_oldalso
Művészellátó, ecset, festék, festővászon, festőállvány, rajzeszköz, papír, airbrush, dekorációs kellékek, pirogáf, hobbyművész

Sötét Barna Olajfesték Schmincke Akademie 60ml, 610

2.890 Ft 2.590 Ft

Sötét Barna Olajfesték

48 színű sorozat

Sötét Barna Olajfesték Schmincke Akademie 60ml, 610 Caput mortuum Caput mortuum

. 48 színű sorozat

A SCHMINCKE AKADEMIE olajfesték sorozatot főleg azoknak ajánljuk akik megfizethető de jó minőségű olajfestéket szeretnének. Akik most ismerkednek a festés csodálatos világával és nem szettnék a gatyájukat az alapanyagokra költeni, ez ideális olajfesték gyönyörű színekkel. Igaz hogy egy stúdió kategóriában van és szerepel a tesztek alapján de nagyon erősen konkurál a középkategóriás festékekkel.

A Maxart Művészellátó webáruház olyan olajfesték bolt hálózat ahól megtalálhatsz hasznos videókat mint például: az olajfesték használata, olajfesték falra, olajfesték száradási ideje, trükkök tippek az olcsó olajfesték használatáról, olcsó olajfesték készítése házilag, hasznos tanács az olajfesték eltávolítása a falról, olajfesték eltávolítása fáról. Kicsi és nagy kiszerelésű Olajfestékek, hól van olajfesték Debrecen közelében, vagy hól van olcsó olajfesték Budapest és környékén. Minden hónapban különböző olajfesték akció a MaxArt webáruházban.

Segítség bárkinek, olajfestés lépésről lépésre, az olajfestés alapjai, olajfestés kezdőknek, olajfestés videó ahól kedvedre nézheted az olajfestés minden lépéseit, olajfestés technikák kezdőknek és haladóknak, olajfestés mindenkinek, a kezdő olajfestés technikája, és jó néhány olajfestés könyv itthoni és külföldi kiadásban.

Hobbi, kreatív, tréfás, vicces, ajándék vagy művészi alkotás a legjobb anyagokkal egy helyen. Minden művészellátó. Művész bolt, hobbi, vagy kreatív hobbyművész kedvenc kelléke, kreatív művészkellék. De folyamatban van hogy elérhető legyen nagyobb választékban minden típusban a Debreceni Művészellátó, Nagyvárad Művészellátó vagy a Budapesti Művészellátóban.

Vélemények


Még nincsenek értékelések.

Be the first to review “Sötét Barna Olajfesték Schmincke Akademie 60ml, 610”

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.