maxart_webshop_oldalso
Művészellátó, ecset, festék, festővászon, festőállvány, rajzeszköz, papír, airbrush, dekorációs kellékek, pirogáf, hobbyművész

Primer kék olajfesték Lefranc & Bourgeois LOUVRE 20 ml – 063

649 Ft 599 Ft

Primer kék olajfesték, 36 Csodálatos színsorozat.

Primer kék olajfesték Lefranc & Bourgeois LOUVRE 20 ml – 063, Cyan

A Lefranc & Bourgeois gyár STUDIÓ olajfestéke a Louvre olajfesték a kezdő  és haladó festők ideális terméke. Az olajfesték sorozat 36 színből álló és tartalmazza az alapszíneket, amelyek a leggyakrabban előfordulnak alkotásaink során. Az olajfesték színek egymással tökéletesen keverhetők. Kiváló ár-érték arányt képvisel. 

A Maxart Művészellátó webáruház olyan olajfesték bolt hálózat, ahol megtalálhatsz hasznos videókat, mint például: az olajfesték használata, olajfesték falra, olajfesték száradási ideje, trükkök tippek az olcsó olajfesték használatáról, olcsó olajfesték készítése házilag, hasznos tanács az olajfesték eltávolítása a falról, olajfesték eltávolítása fáról. Kicsi és nagy kiszerelésű Olajfestékek, hol van olajfesték Debrecen közelében, vagy hol van olcsó olajfesték Budapest és környékén. Minden hónapban különböző olajfesték akció a MaxArt webáruházban.

Segítség bárkinek, olajfestés lépésről lépésre, az olajfestés alapjai, olajfestés kezdőknek, olajfestés videó, ahol kedvedre nézheted az olajfestés minden lépéseit, olajfestés technikák kezdőknek és haladóknak, olajfestés mindenkinek, a kezdő olajfestés technikája, és jó néhány olajfestés könyv itthoni és külföldi kiadásban.

Minden művészellátó. Művész bolt, hobbi, vagy kreatív hobbyművész kedvenc kelléke, profi kreatív művészkellék. De folyamatban van, hogy elérhető legyen nagyobb kedvezőbb áron, a Debreceni Művészellátó, Nagyvárad Művészellátó vagy a Budapesti Művészellátó üzletekben is. Minden Hobby és Művészellátó Áruházban.

36 Csodálatos olajfesték szín.

Vélemények


Még nincsenek értékelések.

Be the first to review “Primer kék olajfesték Lefranc & Bourgeois LOUVRE 20 ml – 063”

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.