maxart_webshop_oldalso
Művészellátó, ecset, festék, festővászon, festőállvány, rajzeszköz, papír, airbrush, dekorációs kellékek, pirogáf, hobbyművész

Világos Buzérvörös Akvarell Festék Tubusos

1.690 Ft 1.195 Ft

Prémium Minőségű Tubusos

Akvarell Festék Világos Buzérvörös

Tubusos Akvarell festék Világos buzérvörös 327, Van Gogh 10 ml

A Van Gogh a Talens festékgyár világszerte legnépszerűbb akvarellfestéke ez a sorozat is, mert gazdaságos, és mindamellett igen magas minőséget képvisel. Ez az akvarell festék több alkotóeleme megegyezik a Rembrandt prémium kategóriájú akvarelljével, bár színtartóssága és fényállósága nem versenyezhet vele, de nagyon szorosan van mögötte. A akvarell festék festékcsalád ajánlható a művészfelhasználás mellett ajánlható festészetet tanulóknak és szabadidőfestőknek egyaránt. Kiváló minőségű akvarell festék.

Az akvarell festék ár vagy árak mindig a kiszerelés és a pigment minősége és mennyisége befolyásolja. Az akvarell festék használata egyre szélesebb körben terjed mint például: körömre, műkörömre és arcfestésre is. Az akvarell festékek megvásárolhatók szilkében, tubusokban és különböző koncentrátumokban is, egyenként vagy készlet formában.

Hobbi, Művészet, alkotás és kreativitás a legjobb anyagokkal. Minden művészellátó. Művész bolt, hobbi, vagy kreatív hobbyművész kedvenc kelléke, kreatív művészkellék. De folyamatban van hogy elérhető legyen nagyobb választékban minden típusban a Debreceni Művészellátó, Nagyvárad Művészellátó vagy a Budapesti Művészellátóban.

Van Gogh festék videó 

Vélemények


Még nincsenek értékelések.

Be the first to review “Világos Buzérvörös Akvarell Festék Tubusos”

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.